Desinfectie van actieve dreigingen op werkstations

Om te werken met actieve dreigingen op werkstations schakelt u de Geavanceerde desinfectietechnologie in in de programma-instellingen. Configureer vervolgens de gebruikerservaring in de Malware-scan-taakeigenschappen. U ziet het selectievakje Run Advanced Disinfection immediately in de taakeigenschappen. Als de vlag is ingesteld, voert Kaspersky Endpoint Security desinfectie uit zonder de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen. Wanneer de desinfectie voltooid is, wordt de computer opnieuw opgestart. Als de vlag niet is ingesteld, geeft Kaspersky Endpoint Security een melding over actieve dreigingen (zie onderstaande afbeelding). U kunt deze melding niet sluiten zonder het bestand te verwerken.

Een geavanceerde desinfectie tijdens een virusscantaak op een computer wordt alleen uitgevoerd als de functie Geavanceerde desinfectie is ingeschakeld in de eigenschappen van het beleid dat op deze computer is toegepast.

loc_screen_KES11_ActiveThreats_Notification

Melding over actieve dreiging